2018-03-02 | Hagberg & Aneborn söker medarbetare till emissionsbackoffice

Hagberg & Aneborn är en nystartad fondkommissionär med fokus på emissionstjänster. Vi är ett litet team men medarbetarna har jobbat i branschen under många år och besitter stor erfarenhet från emissions- och värdepappersmarknaden. Efter ett intensivt uppstartsår 2017 behöver vi nu förstärka vårt team på emissionsbackoffice med ytterligare en medarbetare.

Vi söker dig som har en bakgrund från emissionsbackoffice eller corporate actions och har minst två års erfarenhet från värdepappersmarknaden. Du skall vara van att arbeta i VPC-systemet och kunna Excel. Du ska ha goda kunskaper i engelska. Som person bör du vara glad och utåtriktad då du kommer att ha många externa kontakter, dels med andra fondkommissionärer och banker, dels med våra kunder. Du kommer vara ett av våra ansikten utåt. Du bör även tycka om att jobba i ett litet tight team där alla tar ett stort ansvar. Sist men inte minst så ska du vara en god administratör som gillar ordning och reda.

Urval och intervjuer sker löpande tills vi hittar rätt person.

Maila din ansökan och meritförteckning till: malin@hagberganeborn.se

Välkommen med din ansökan!