2018-02-16 | Hagberg & Aneborn sponsrar ÖIFs tjejverksamhet F16

Hagberg & Aneborn Fondkommission har valt att sponsra Östergötlands ishockeförbunds tjejverksamhet F16 där fokus ligger på Stålbucklan. Stålbucklan är en riksomfattande distriktslagsturnering för flickor, sen 2012 i Svenska Ishockeyförbundets regi. Turneringen har funnits sedan 2006 som en årlig turnering med sammansatta lag för flickor mellan 14-16 år. Stålbucklan har sedan starten 2012 utvecklats för varje år, såväl spelarna på isen som organisationen kring lagen och turneringen. Stålbucklan är ett viktigt steg i mitten av ”Utvecklingsstegen”och syftet är att behålla spelare och skapa matchtillfällen med och mot jämnåriga för så många spelare som möjligt.

-Vi är väldigt glada över att kunna bidra till den här verksamheten. Vi är imponerad över Östergötland och ÖIFs tjejverksamhet i en sådan traditionellt manlig sport. Vi ser fram emot att följa Stålbucklan och hejar på ÖIF.  Följ turneringen här:  Stålbucklan

/Hagberg & Aneborn