Hagberg & Aneborn förstärker Corporate Finance teamet med senior rekrytering 

Hagberg & Aneborn Fondkommission AB (”Hagberg & Aneborn”) har anställt Andreas Larsson som senior medarbetare i Corporate Finance teamet. Andreas Larsson har mer än 14 års erfarenhet från Investment Banking och kommer närmast från ABG Sundal Collier där han varit partner i fyra år. Innan dess har han bland annat varit partner på Pareto Securities samt arbetat på Erik Penser Bank. 

”Vi är mycket glada och stolta över att kunna värva en välrenommerad och senior medarbetare till vår verksamhet. Vi har just nu ett starkt inflöde av nya uppdrag och Andreas är en person som med sin mångåriga erfarenhet från transaktioner kommer att komplettera vårt team på ett utmärkt sätt säger Stefan Lundberg, Chef för Corporate Finance på Hagberg & Aneborn. 

”Jag ser mycket fram emot att ansluta till Hagberg & Aneborn och fortsätta utveckla transaktionsverksamheten tillsammans med det erfarna teamet. Hagberg & Aneborn har imponerat genom att på kort tid etablera en bra plattform för sitt nya affärsområde Corporate Finance och jag är övertygad om att min nya roll kommer ge mig möjligheten att fortsätta utvecklas och därmed också stärka Hagberg & Aneborns position på marknaden ytterligare”, säger Andreas Larsson. 

Andreas Larsson påbörjar sin tjänst på Hagberg & Aneborn under januari 2024. 

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Stefan Lundberg, 070 538 70 40, stefan.lundberg@hagberganeborn.se 
Magnus Bäckström, 076 138 54 31, magnus.backstrom@hagberganeborn.se 

Om Hagberg & Aneborn Fondkommission 
Hagberg & Aneborn Fondkommission grundades 2017 och erbjuder kvalificerade tjänster inom emissionsinstitutstjänster och corporate finance. Bolagets tjänster riktar sig till företagsledningar och styrelser som vill ha en kunnig och engagerad rådgivare med lång erfarenhet från kapitalanskaffningar, M&A och värdepappersadministration.